Uitbreiding woning Enumatil


Opgeleverd in 2022
Locatie Enumatil

Type Opgeleverde projecten
Verbouw
Uitbreiding

We zijn gevraagd om mee te denken op welke wijze deze vrijstaande woning kon worden uitgebreid. De wensen van de bewoners waren extra slaapkamers op de begane grond en een ruimere leefkeuken. Door de slaapkamer op de begane grond te laten vervallen ontstaat er ruimte voor een eetkamer. Door aan weerszijden van de schouw de wanden te verwijderen en de schouw te behouden, wordt de relatie met de keuken vergroot. 

Aan de achterzijde wordt de woning uitgebreid met een tweetal slaapkamers. Doormiddel van een nieuwe doorbraak wordt er een doorgang gecreëerd. Door de openslaande deuren in de slaapkamers wordt de relatie met de tuin versterkt. De uitbreiding wordt uitgevoerd in metselwerk dat aansluit bij de bestaande woning, ook qua kozijnen, kleuren en materialen. Omdat er in de toekomst een bergzolder gewenst is, is er in het bouwplan rekening gehouden met de mogelijkheid voor de realisatie van een dak op de nieuwbouw.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

Wij nemen geheel vrijblijvend met u contact op om gezamenlijk tot een passende oplossing of plan te komen voor uw (ver)bouw projecten.

© Copyright Studio Brix 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen