Maak kennis met Studio Brix

Maak kennis met Studio Brix

Duidelijk & helder weten waar je aan toe bent in jouw project.


Ontstaan Studio Brix 2019
Expertise sinds 2012

Succesvolle projecten 51
Sectoren nieuwbouw, verbouw, boerderijen, gemeentelijke- en rijksmonumenten, winkels, horeca
Persoonlijk & betrokken

U staat als opdrachtgever in het project centraal en heeft daarbij één persoonlijk aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk. Studio BRIX begeleidt u in het project op een meedenkende, betrokken en praktische wijze, waarbij kwaliteit en haalbaarheid belangrijke uitgangspunten zijn.

Gedurende het proces zijn er meerdere contactmomenten over de voortgang. Zo blijft u goed op de hoogte van de ontwijkingen. De projecten worden uitgewerkt in een hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met Groningse nuchterheid.

studio brix is helder en duidelijk zijn, dat is belangrijk voor ons.

Onze werkwijze

Al onze projecten worden in 3D uitgewerkt. Dit geeft u de mogelijkheid de plannen ruimtelijk te bekijken en te beoordelen. Dit alles om u als opdrachtgever zoveel mogelijk te informeren. Hierdoor is het mogelijk om het nieuwe bouwplan live te ervaren. De producten worden digitaal met u gedeeld. Heeft u liever een bouwtekening of een tekening op een handzaam formaat? Dan is dat allemaal mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u een afdruk ontvangt. 

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Studio Brix verzorgt voor u het project van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp, het bouwkundig tekenwerk en de bijbehorende vergunningen voor o.a. uw nieuwbouw-, verbouw- of bedrijfsgebouw worden opgesteld. Aansluitend kunnen we meedenken over de uitvoering en controlewerkzaamheden tijdens de bouwperiode. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor bijvoorbeeld architecten, aannemers, projectontwikkelaars en interieurarchitecten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

Wij nemen geheel vrijblijvend met u contact op om gezamenlijk tot een passende oplossing of plan te komen voor uw (ver)bouw projecten.

© Copyright Studio Brix 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen